2018. február 06. 17:41 - TEAharmónia

VALENTIN ÉS A NŐ NAPJA

Pikáns részletek, élvezeti teák

valentin_es_a_np_napja.JPGFebruárban Valentin Nap, Márciusban Nőnap! Tiszta készülődés a Tavaszra!

Ünnepelsz, vagy nem ünnepelsz a jenkikkel, köszöntöd a nőt avagy sem, én mindenesetre összegyűjtöttem néhány teának valót ezekre a napokra készülve, ezek estéire. Összeállítottam néhány BÁJITAL RECEPTET, amit a további bejegyzésekben olvashattok majd. KÖVESS, hogy megtudd!, aztán Te döntöd el mit kezdesz vele és vele, na meg vele...

A teáknak itt most nem a gyógyhatása kerül előtérbe, hanem az élvezet értéke. Az élvezet mögött azonban mindig ott van a gyógyító erő, mely gyötrelmek marását enyhíti, csak ebbe most nem mennék bele. Egyszerűen csak fogadd el, lelkiismeret furdalás nélkül élvezd és humorérzéked ne hagyjon el!

Aranyvessző: Igen erotikus neve van ennek a gyógynövénynek, nem gondolod? Vagy csak most tűnik fel nekem? Kiegyensúlyozott érzelmi kapcsolat a pároddal. Varázsolj vele! Csiribí csiribá! Teádba tedd bele!

Áfonyabogyó: Nem csak a hupikék törpikék szeretik annyira, mi is. Egy-két bogyó a teába és az életerő áramlik a rugalmas testben. Vidámság, öröm! Dolce Vita

Bodza: Aljas indíttatásból elkövetett szavak szabad áramlása a szeretetért. A mohóság elvakult tudata.

Cickafark:   Achtung! Achtung! Keserű, lehűti az érzelmeket. Isten ments! Ne tedd a teádba! Perzselődj!

Citromfű: Ó, ezt ismerjük, nyugtat. És ha nyugtat, jobban figyelsz az élményre, hatékony élményfeldolgozó. Annyira lenyugszol, hogy a gátlásosság huss, már ott sincs, ha volt. De ne sokat tegyél bele, mert aludni nem ér!

Csalán: Felpörgeti a vérkeringést, a tetterőt. Fokoz némi erőt, nemi erőt. A leláncolt titán elszabadul. Teába!

Csillagánizs: Suttogja, élvezd az életet, de ne légy agresszív! Segít megélni az izgalmak élvezetét.  

Édesgyökér: 40+ általános nyálkásító, nedvesítő. Intim tus! Lazítja a simaizmokat, széppé varázsolja a hangodat. Nem engedi a kiszáradást. A gyomorban. A légutakban. A tüdődben. És ott sem.

Fagyöngy: Nyugtatja a szív szorongásait. Hol egy fagyöngy, csókolj meg! Már megint itt van a Szerelem!

Fahéj: Afrodiziákum! Az Isten örülhetett ennyire, mikor megteremtette. Érzékeny hangulatában erejét növelte.

Galagonya: Izzik a galagonya ruhája, száműzi a szívből a gonoszságot.

Gyermekláncfű: Szabadság! Szeretem! Mit nekem téves képzetek! „Fertőzd be szemedet egy új ragállyal, S e régi méreg eltűnik ezáltal.” Benvolio, te tudsz valamit! "Még az erény is bűn lesz, rossz erőtül, S egy tettől a bűn is széppé dicsőül." Lőrinc barát rögtön fel is oldoz e tett alól.

Gyömbér: Bátorságot ad, hogy feltüzeld az elméd. Étvágyjavító! Könnyít a hő hullámain! Tüzes víz! Wow, még jól  jöhet.

Gyújtoványfű: Tettre fel! Száműzd az önös érzelmeket! Indul a mandula! DE!!! DE!!! DE!!! Vigyázz kérlek!, mert úgy jársz, mint apa, akinek elindult a hasa, aztán ment utána, utána meg anya és vitte a mit tudom én mit. Szóval kritikus használni!

Hársfa: A vágyakozás, gyöngédség, dal és szerelem jelképe. Lombja alatt ünnepi táncot ropni, dalolni. Mesés, csodás, sőt romantikus kapcsolatrendező álomélményt enged megélni.

Hibiszkusz: Fokozza a nőiesség érzését. Igényed lesz a szépre, hogy felébreszd a férfiban a nő iránti érzékenységet. Oldja az érzelmi pangást, feledteti az egymás közti feszültséget. Rózsával kombinálva minden cél megvalósulását ígéri.

Kakukkfű: Vágyaid szárnyaló fantáziáját magabiztossá teszi.

Kamilla: Megnyitja a megsértett szívet. Serkenti a renyhe étvágyat.

Kardamom: Melegséget és szeretetet ébreszt, örömöt a hétköznapokba, bátorítást a félelmek elleni küzdelemhez. Segít a hevült érzelmi állapotok elérésében és fenntartásában.

Katángkóró: Ne légy közönséges, hétköznapi vágykereső! Nemesítsd a vágy erejét vele!

Kávé: Borúra derűt hoz. Bátor leszel és merész, felpörget és megragad, mozdul, ami mozdulatlan. Élvezd minden cseppjét!

Körömvirág: Mindenféle lázongást csillapít. Na, ezt akkor MOST NE! A virág jelentése: Úgy érzem nem szeretsz! Ezt mára felejtsd el! Ne tépkedd a szirmokat, szeret? nem szeret! szeret? nem szeret! Jézusom! Oviba való! Légy lázadó odaadó!

Levendula: Száműzi a szennyes gondolatokat. Megtisztítja az álmokat. Jaj, MOST EZT SE! Álmodj és légy szennyes! Gyerünk!

Martilapu: Segít a léleknek felszabadultabb állapotba kerülni, a nehéz lélegzetet könnyen venni. Jól jöhet! Nemde?

Mályva/Ziliz: 40+ Női teákból ne hagyd ki! Ha nem akarod, hogy a hőhullám elrontsa az estéd. Síkossá teszi a nyálkahártyát. Megszabadít régen lerakódott, felgyülemlett mérgektől és ismered őt, ugye? a nő tud dühítő lenni.

Orbáncfű: Az est végén segíti megemészteni az élményt, amit átéltél, mert holnap ilyet nem tennél. Elűzi a démoni kísértést….  Megtisztítja a lelked a mocskos gondolatvilágtól. Holnap új napra ébredsz! 

Ökörfarkkóró: A felszabadult lélek megnyugtatása. Ökör vagyok vagy nem? Felszabadultam! Kit érdekel?

Rooibos: anti-aging. Az örök fiatalság titka. Ki ne akarna fiatal maradni? Örökkön örökké? Ámen.

Rozmaring: A múlt nagy rejtélyei! Dolgozd fel! Önző hajlamok fogságából ereszd ki! Végy lendületet, hozz izgalmakat és derűt!

Rózsa: A szerelem virága. Vigasztalja a szívet. A mindent felperzselő vágyódás jelképe. Segít a kellemes hangulat, a tökéletes boldogság megteremtésében. Növeli a nemi vágyat! 

Sáfrányos szeklice: A nagy katalizátor. Felerősíti a nem iránti vágyat, ami most igen. Segít feloldódni az odaadásban, a szürke ötven árnyalata színes lesz.

Szegfűszeg: Enyhe afrodiziákum. Nem tűri a tétovaságot. Csillapítja a fájdalmad, segít a nehezen emészthető gondolatok feldolgozásában, gátlásosságban.

TEA: Chamelia Sinensis. A rohanó világ stoptáblája. Az érzékszervekkel nem érzékelhető világ kapuja. A megélés élménye. A harmónia teremtő ereje. Használd alap teának.

Vasfű: A vasfű a bekeményedett érzelmek újjászületésének élményét segíti megélni. Jól harmonizál a Kegyelem Vas Istennőjével. (Az meg ki? Ti Kuan Yin.)

Zeller: Izgalmassá teszi az élményeket. Erősödik az életöröm. Ez nem tea, de készíthetsz belőle salátát.

Zsurló: Rögeszmék, nyomasztó élmények tisztuljatok, fokozd életerőmet!

A BÁJITAL RECEPTEKÉRT nézz vissza később! Kövesd a blogot és értesülsz a hírről! Ha tetszett, szólj másoknak is, tudjanak bájitalt főzni ők is! 

Te milyen teát főznél Valentin Napra, illetve a nőnek Zoltán napra? 

SZÉP ESTÉT MINDENKINEK!

valentin_nap.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ano50.blog.hu/api/trackback/id/tr8613639706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása